Wat ouders over mij zeggen

Kelly

Moeder

Inmiddels komt Ina alweer een jaar bij om ons te helpen met onze zoon Finn. Finn is 5 jaar en heeft leukemie, en van de ene op de andere dag werd zijn wereld heel klein. Bijna geen school, weinig mensen over de vloer, veel in het ziekenhuis.
Ina heeft voor hem de wereld weer groot gemaakt. Met haar tomeloze enthousiasme kan ze zich uren vermaken met Finn op zijn kamer, bouwt ze tenten, en creëren ze samen een wereld vol Pokémon, prinsessen en Spidermans. In een periode waar wij als ouders met moeite ons gezin, werk, huishouden en onszelf op de been hielden, bracht Ina aandacht en verlichting en nam op een hele natuurlijke wijze een plek in in ons gezin.
Behalve het geven van kwalitatieve aandacht aan onze zoon, helpt Ina in de zorg en ondersteunt ze ons in het huishouden, we kunnen Ina eigenlijk alles vragen.
Ina straalt rust uit in alles wat ze doet, en dat heeft een hele fijne uitwerking op zowel Finn als de rest van het gezin. Ze is warm en vriendelijk, kundig en geduldig.
Over ongeveer vijf maanden zal Finn naar verwachting klaar zijn met zijn behandeling. Ik kijk er enorm naar uit, al zal het afscheid van Ina bij ons allemaal een grote leegte achterlaten.